دبیر شورای عالی فضای مجازی در تک مرام آئین نامه ی واگذاری VPN عرفی گفت:شعار از تدوین این آئین نامه آن است که VPN بنابر نیاز و اقتضائات به رخساره قانونی بوسیله طبقات و اقشار مختلف مردم از یکسره صنوف و کسب وکارها تعلق بگیرد تا بتوانند برای نیازهای شغلی خویشتن از آن استفاده کنند. تو این راستا آئین نامهای توسط کارگروه گلچین مصادیق محتوای مجرمانه تدوین شد تا مشخص شود که VPN قانونی به چه افراد و مشاغلی تعلق میگیرد.
بوسیله گفتهی فیروزآبادی آخرین مجمع ی نهایی شدن آئین نامه ی واگذاری VPN قانونی برگزار شده و آمادهی ابلاغ است، بعد از ابلاغ شدن آئین نامه، این طرح اجرا شده و واگذاری VPN به واجدان شرایط، آغاز خواهد شد. فیروزآبادی در دنباله گفت وزارت ارتباطات اجرای این آئین نامه را برعهده دارد؛ این وزارت مسکن یا به صورت مستقیم مجوز ارجاع VPN عرفی را مدیریت میبطی ء تا به اقشار واجد وضعیت فرع بگیرد یا صدور مجوز برای استفاده از VPN قانونی را به یک اپراتور واگذار میدرنگ که مستلزم ابداع یک اپراتور VPN تو کشور است. به گفتهی فیروزآبادی سیلان اجرای طرح و زمان آن هنوز ظاهر نیست. او تو تک سطح دسترسی متفاوت افراد به اینترنت گفت:ما موافق تمجید سطوح مختلف دسترسی به اینترنت برای کاربران هستیم و در این رابطه پیشنهادی بوسیله کارگروه تعیین مصادیق فیلترینگ داده ایم. این موضوع از ابد مطرح شده وجود اما اجرا نشد و امیدواریم باتوجه به اینکه اقتصاد VPN تبدیل به اقتصاد جلال شده و راه اندازیها و افراد اضافی از آن یکروز برداری میکنند، با مسئولیت دادستانی و وزارت ارتباطات بتوانیم اپراتورهای VPN رسمیتو قلمرو شکل دهیم؛ به این انتزاعی که VPN برابر یک مقررات و با نظم مشخصی از طریق اپراتورهای رسمیواگذار شود و انتقال آن بنا بر مواردی باشد که درون ملک احتیاج است از آن مصرف شود.
فیروزآبادی در آخر اضافه کرد دایرههای دولتی، بانکها و سفارتخانهها به استعمال از VPN نیاز دارند. همچنین در تعدادی حوزهها تصرف وکارها به دلیل تحریمهای آمریکا داخل سایتها و اپلیکیشن مجبور به کاربرد از VPN هستند؛ به همین برهان آئین نامهای در حال تدوین است تا موضوع استفاده از VPN در کشور ساماندهی شود.
امیر ناظمی، رئیس موسسه فناوری اطلاعات ایران نیز با انتشار توییتی ترافیک بین الملل اینترنت ایران را درون سال ۹۸ تفریق کرد و نوشت:تحلیل ترافیک بین الملل اینترنت داخل ۱۳۹۸ ایران:
ترافیک غیرمستقیم: ۶۳٪ شامل: خدماتی (اپها و به روزرسانیها) ۳۶٪، تبلیغات ۸٪، شبکهی توزیع محتوا ۱۸٪
ترافیک مستقیم ۳۰٪
ترافیک نامشخص ۷٪
سیلان اهمیت اپلیکیشن: نسبت به سال ۹۷ تسهیم غیرمستقیم ۱۵٪ افزایش (از ۴۸ به ۶۳) داشته است.بیشتر بخوانید:همه گیری ویروس کرونا در ایران از نگاه آمار و ارقام [بوسیله روزرسانی: ۲۵ فروردین ۹۹]پیش ثبت نام الکامپ بیست وششم بوسیله تأخیر افتادجزئیات باهم اتحاد کردن آموزش و پرورش با پیام رسانها برای ایجاد شبکه اختصاصی دانش آموزانمبلغ تراکنشهای کارتی با مسری ویروس کرونا افزودن پیدا کردتنها یک اپراتور رایگان شدن اینترنت برای دانشجویان را اعلام کرد